Un blog Mindcraft Stories

Premiile Ig Nobel 2020: aligator pe heliu și cuțit din fecale

De Mihai Ghiduc 18/09/2020
S-au anunțat premiile Ig Nobel pe anul 2020, pentru că, în ciuda pandemiei, cercetători nu neapărat britanici, ci din toată lumea, au avut timp să studieze chestii despre care nu s-a gândit nimeni că ar fi studiate. La ce s-au mai gândit aceștia? ➤ Cercetători din Austria, SUA și Japonia au introdus un aligator chinezesc …

PS5 se lansează în România pe 19 noiembrie

De Ionuț Preda 17/09/2020
În cadrul unui eveniment online, Sony a anunțat azi-noapte datele de lansare pentru PlayStation 5, dar și prețul pentru cele două versiuni ale consolei.

LIVE | Sony anunță prețul și data de lansare pentru PS5

De Ionuț Preda 16/09/2020
Sony va găzdui, în această seară, încă un eveniment online dedicat noii console PlayStation 5, în cadrul căruia așteptăm ultimele detalii importante legate de dispozitiv: data de lansare și prețurile celor două ediții confirmate – una complet digitală și o versiune mai clasică, cu unitate optică.

LIVE | Un nou Apple Watch

De Mindcraft Stories 15/09/2020
În această seară, la 8 PM, Apple a anunțat un eveniment în care se pare că nu-și va lansa noul iPhone, amânată pentru octombrie, ceea ce este o premieră pentru compania americană. 

Jupiter ar putea avea în jur de 600 de luni

De Ionuț Preda 12/09/2020
O echipă de astronomi canadieni urmează să prezinte dovezi privind a existența a cel puțin 45 de sateliți naturali nedetectați ai lui Jupiter, precum și calcule care estimează că planeta ar putea avea în jur de 600 de luni cu diametru de cel puțin 800 de metri, în cadrul ediției de anul acesta a Congresului Științific Europlanet.

Pink Floyd e alegerea perfectă pentru „Dune”

De Mihai Ghiduc 09/09/2020
A apărut trailer-ul celui mai așteptat film SF al anului, Dune în varianta lui Denis Villeneuve, și poate cel mai suprinzător lucru din el este coverul după Eclipse-ul lui Pink Floyd care îl ilustrează sonor.

China susține că a folosit cu success un vehicul spațial reutilizabil

De Ionuț Preda 07/09/2020
Autoritățile chineze susțin că au reușit să aterizeze pentru prima dată cu succes un vehicul spațial reutilizabil, după ce acesta ar fi petrecut două zile în orbită.

Doar cinci forward-uri pe Messenger

De Mihai Ghiduc 07/09/2020
Facebook a anunțat într-o postare pe blog că a limitat la maximum cinci numărul de restribuiri a unui mesaj pe Messenger de către aceași persoană.