Am pus coeficientul infectărilor pe hartă

De Mindcraft Stories 17.10.2020

Pentru că graficul comunicat de Grupul de Comunicare Strategică este odios, am pus coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor pe o hartă. Astfel, putem vedea mai clar care sunt județele care au trecut de pragul de 1,5 și, atunci când va fi cazul, care vor fi cele care vor trece peste temutul prag de 3 cazuri la 1.000 de locuitori.

Poți urmări evoluția coeficientului infectărilor aici sau în articolul cu infografice despre situația pe județe pe care îl actualizăm zilnic.

Facebook Dating se lansează cu 9 luni întârziere

De Mindcraft Stories 22/10/2020
De azi, în România și alte 31 de țări europene, este disponibil serviciul de dating de la Facebook, numit, creativ, Facebook Dating.

Nokia va instala o rețea 4G pe Lună

De Ionuț Preda 20/10/2020
NASA a acordat un contract de instalare a unei rețele 4G wireless pe Lună subsidiarului american al companiei de telecomunicații Nokia, Bell Labs, ca parte a unui program care vizează o prezență umană de durată pe satelitul natural al Pământului până în 2030.

Renault a prezentat Dacia Spring, primul model electric al mărcii românești

De Ionuț Preda 15/10/2020
Producătorul de automobile Renault a prezentat oficial joi noul model Dacia Spring, prima mașină electrică produsă de marca românească, în cadrul unui eveniment online.

Apple va anunța azi noul iPhone

De Mihai Ghiduc 13/10/2020
Pentru că graficul comunicat de Grupul de Comunicare Strategică este odios, am pus coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor pe o hartă. Astfel, putem vedea mai clar care sunt județele care au trecut de pragul de 1,5 …