Apple va anunța azi noul iPhone

De Mihai Ghiduc 13.10.2020

Amânat cu o lună față de septembrie, când se anunțat de obicei noul telefon de la Apple, iPhone 12 va fi anunțat astăzi, după ora 20.

Poți urmări pe site-ul oficial Apple evenimentul de lansare, în direct. Siteurile de tehnologie sunt pline de speculații și leak-uri, care vorbesc de mai multe modele de telefon, inclusiv un iPhone mini, de reîntoarcerea încărcătorului MagSafe, de încărcare wireless și de 5G, dar și de o nouă boxă inteligentă HomePod și de o pereche de căști over-the-ear.

E posibil să apară și AirTags-urile care fuseseră așteptate în septembrie – un semn că nu mereu ce se zvonește se și întâmplă. Nici apariția unul Mac cu procesor ARM nu e sigură.

Facebook Dating se lansează cu 9 luni întârziere

De Mindcraft Stories 22/10/2020
De azi, în România și alte 31 de țări europene, este disponibil serviciul de dating de la Facebook, numit, creativ, Facebook Dating.

Nokia va instala o rețea 4G pe Lună

De Ionuț Preda 20/10/2020
NASA a acordat un contract de instalare a unei rețele 4G wireless pe Lună subsidiarului american al companiei de telecomunicații Nokia, Bell Labs, ca parte a unui program care vizează o prezență umană de durată pe satelitul natural al Pământului până în 2030.

Am pus coeficientul infectărilor pe hartă

De Mindcraft Stories 17/10/2020
Am pus pe hartă coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori

Renault a prezentat Dacia Spring, primul model electric al mărcii românești

De Ionuț Preda 15/10/2020
Producătorul de automobile Renault a prezentat oficial joi noul model Dacia Spring, prima mașină electrică produsă de marca românească, în cadrul unui eveniment online.