Termeni și Condiții

Acestia sunt termenii si conditiile generale („Termeni si Conditii ”) care guverneaza accesul utilizatorului („Utilizator”, « dvs. » sau « dumneavoastra ») si utilizarea continutului pus la dispozitia dvs. de catre BRD – Groupe Societe Generale (« BRD »), impreuna cu partenerii sai, in cadrul site-ului mindcraftstories.ro ( « Site-ul »).

Utilizarea site-ul mindcraftstories.ro si a continutului sau presupune acceptarea acestor Termeni și Condiții .

Informatiile prezentate prin intermediul site-ului mindcraftstories.ro pot fi utilizate numai in scopuri personale, de informare, și NU in scopuri comerciale.

Cu exceptia cazului in care cele de mai jos sunt permise in mod expres prin legea aplicabila sau pot fi convenite in alt mod (in totalitate sau partial), este interzisa:
– orice forma de reproducere, distribuire, adaptare, precum şi orice altă transformare a continutului Site-ului in orice scopuri, altele decât cele prevazute in prezentul document ;
– orice forma de distribuire a continutuluisite-ului mindcraftstories.ro , indiferent de suport, fără să se indice în mod clar si pe deplin, sursa, inclusiv numele autorului și link-ul la conținutul de pe site-ul mindcraftstories.ro , daca este cazul ;
– copierea sau utilizarea continutului Site-ului in orice scop comercial.

De asemenea, Utilizatorii site-ului mindcraftstories.ro nu au dreptul de a desfășura nicio activitate de colectare a datelor (indiferent de natura acestor date si de modul de colectare) prin intermediul mindcraftstories.ro.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document pot fi transmise la adresa de e-mail : redactie@mindcraftstories.ro

BRD – Groupe Societe Generale nu raspunde pentru actualitatea/exactitatea/pertinenta continutului altor site-uri care pot fi accesate prin intermediul Site-ului mindcraftstories.ro.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse in prezentele Termeni si Conditii, precum si efectele juridice pe care le produce, vor fi interpretare si guvernate de legea romana. Astfel, Utilizatorii Site-ului mindcraftstories.ro , se supun reglementarilor legale din România, indiferent de tara din care acceseaza site-ul.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

BRD – Groupe Societe Generale detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ul mindcraftstories.ro. Continutul materialelor publicate pe Site, precum si elementele de grafica ale acestuia apartin BRD. In cazul continutului preluat de la parteneri, pe baza acordurilor incheiate cu acestia vom mentiona numele partenerului langa textul sau imaginea/video respective.

BRD isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment continutul si/sau portiuni din continut, inclusiv modificari ce tin de structura site-ului, fara nicio informare prealabila a utilizatorilor.

BRD nu garanteaza faptul ca Site-ul va functiona fara intreruperi sau erori de operare. In special, functionarea sa poate fi intrerupta pentru o scurta durata ca urmare a lucrarilor de intretinere, actualizarilor sau imbunatatirilor tehnice. BRD nu isi asuma nicio raspundere pentru orice disfunctionalitate, imposibilitate de accesare sau conditii precare de utilizare a Site-ului, in special cauzate de echipamente neadecvate, perturbari legate de furnizorul de servicii de internet, saturatia retelei de internet si alte motive ce nu tin de noi.

Site-ul oferă posibilitatea utilizatorilor de a contacta echipa editoriala prin diverse canale de contact, de exemplu cele exprimate in pagina Despre noi. Totodată, Site-ul utilizează cookies sau alte tehnologii similare. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii, vă rugăm să consultați pagina Politica de Cookie-uri.

BRD si partenerii sai implicati in conceperea, producerea sau difuzarea continutului site-ului mindcraftstories.ro nu sunt raspunzatori pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din / in legatura cu utilizarea acestui Site sau a continutului sau de catre utilizatori.

BRD nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru eventuale daune produse terminalelor internet ale vizitatorilor site-ului ca urmare a:
– accesarii, utilizarii sau descarcarii oricaror materiale (text, imagini video sau audio) de
pe acesta.
– accesului neautorizat sau utilizarii necorespunzatoare a serverelor web securizate;
– întreruperilor sau încetarilor transmisiilor către și de la mindcraftstories.ro oricaror erori, viruși de calculator, scripturi Trojan sau alte software-uri care pot fi transmise sau prin intermediul mindcraftstories.ro de către o terță parte și / sau orice erori sau omisiuni în conținutul site-ului.

Site-ul mindcraftstories.ro permite utilizatorilor sai partajarea și publicarea conținutului disponibil pe acest site catre rețele sociale.

Folosirea optiunilor site-ului pe care utilizatorii le au la dispozitie (de exemplu: partajarea și publicarea conținutului disponibil pe acest site catre rețele sociale) este in totalitate responsabilitatea acestora.