Un blog Mindcraft Stories

Orange inaugurează un magazin eco-friendly în Piața Victoriei, promovând economia circulară

De
Astăzi, 29 septembrie, Orange România a relansat magazinul emblematic din Piața Victoriei, sub un nou concept eco-friendly, ca parte a programului de economie circulară “Re”. Această inițiativă vine în sprijinul planului strategic al Grupului Orange – Lead the Future și este un pas în plus spre atingerea obiectivului de #NetZeroCarbon până în 2040. Orange, prin …

Expoziții new media și apel deschis pentru artiști la Tech Rider’s Dilemma

De
Asociația Culturală Marginal lansează Tech Rider’s Dilemma, un proiect de cercetare și producție artistică care explorează relația dintre artă, știință și tehnologie în contextul lucrărilor de artă new media. 

Patru artiști lansează mesaje de sustenabilitate cu ocazia Climate Change Summit

De
Campania Lumea9 e în mâinile noastre a fost lansată în preambulul celei de-a doua ediții a Climate Change Summit, cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est dedicat schimbărilor climatice.

Samsung România lansează a treia ediție a competiției Solve for Tomorrow

De
Samsung România a anunțat lansarea celei de-a treia ediții a competiției naționale Solve for Tomorrow, destinată tinerilor inovatori cu vârste între 16 și 18 ani. Competiția, care se va desfășura între septembrie 2023 și februarie 2024, își propune să descopere și să promoveze idei creative și soluții tehnologice sustenabile dezvoltate de elevii de liceu.

Elevii din Sectorul 6 se pot înscrie la Atelierele de Practici Colaborative până pe 29 septembrie

De
Asociația Artistelor și Artiștilor Malmaison (AAAM) anunță prelungirea perioadei de înscriere pentru cea de-a doua ediție a proiectului Ateliere de Practici Colaborative, destinat elevilor de gimnaziu și liceu din Sectorul 6. Inițial programate până pe 27 septembrie, înscrierile se vor mai putea realiza până pe data de 29 septembrie 2023.

Cele mai bune jocuri video dezvoltate în România vor fi premiate la gala Romanian Game Awards

De
Prima ediție a Romanian Game Awards, un eveniment anual ce își propune să recunoască și să premieze jocurile video deosebite dezvoltate local sau cu implicarea echipelor românești, va avea loc pe 10 octombrie, la Teatrul Odeon din București.

Google devine partener principal la DevTalks Cluj-Napoca 2023

De
Google se alătură în calitate de partener principal al conferinței DevTalks Cluj-Napoca 2023, eveniment dedicat dezvoltatorilor și profesioniștilor IT din România, care va avea loc pe 27 septembrie.

Conferința DevTalks: Cluj-Napoca, capitala tehnologiei pentru o zi

De
Cluj-Napoca se pregătește să găzduiască cea mai mare expo-conferință de IT&C, DevTalks Romania, pe 27 septembrie, la Cluj Innovation Park. După o ediție de succes în iunie, la București, care a adunat peste 6.000 de participanți și 110 speakeri internaționali și locali, evenimentul revine cu o ediție în Transilvania.