Angajatori de TOP: 10.000 de joburi și prima Academie de Carieră

De Mindcraft Stories 20.02.2024

O nouă ediție Angajatori de TOP va avea loc între 15 martie – 21 aprilie 2024 în Timișoara și București, precum și online prin platforma Hipo.ro. Evenimentul promite acces la peste 10.000 de locuri de muncă. 

https://mindcraftstories.ro/images/2024/02/Mindcraftstories_targ-de-cariera-academie-joburi-angajatori-top_FatCamera-Getty-Images.jpg

FatCamera/Getty Images

Ediția din primăvară aceasta se va desfășura astfel: 

  • Angajatori de TOP Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri, pe 15-16 martie;
  • Angajatori de TOP București, la Sala Palatului, pe 29-30 martie;
  • Remote & Hybrid World, online, pe Hipo.ro, în perioada 20 martie – 21 aprilie.

Această ediție include și prima Academie de Carieră din țară, care se adresează atât profesioniștilor, cât și celor la început de drum. Anul 2024 menține tendințele stabilite în recrutare, cu o atenție sporită pentru posturile entry-level și internship-uri. O veste bună pentru studenți și absolvenți, care vor putea să interacționeze direct cu angajatori de top și să exploreze o gamă largă de oportunități profesionale.

Academia de Carieră, inițiată de Angajatori de TOP, va oferi gratuit peste 400 de locuri participanților. Aceștia vor beneficia de workshop-uri și sesiuni de networking, unde vor învăța despre elaborarea CV-urilor, tehnici de interviu, stabilirea obiectivelor profesionale și importanța soft skill-urilor.

Evenimentul I LOVE Tech se va concentra pe ultimele inovații din IT și va oferi participanților șansa de a interacționa cu experți recunoscuți. Tematicile vor varia de la dezvoltarea aplicațiilor mobile la inteligența artificială și securitate cibernetică și va încuraja schimbul de idei și conectarea cu profesioniști din domeniu.

În plus, Angajatori de TOP va include sesiuni de consiliere în carieră, oferind sfaturi practice despre CV-uri, interviuri și strategii de dezvoltare profesională.

Evenimentul Remote & Hybrid World, parte a ediției online pe Hipo.ro,// Site oficial: hipo.ro // va răspunde nevoilor celor interesați de modalități de lucru flexibile, prezentând joburi remote sau hibride.

Participarea la eveniment este gratuită. Înscrie-te pe platforma Hipo.ro și creează-ți un CV digital pentru acces și aplicare la joburi.

Climate Change Summit Awards premiază cele mai bune soluții pentru provocările climatice

De
Climate Change Summit, un important eveniment regional dedicat schimbărilor climatice, premiază inovațiile ecologice din Europa Centrală și de Est. Evenimentul se concentrează pe finanțarea soluțiilor din sectoarele energiei, mobilității, construcțiilor, economiei circulare și agriculturii, adresându-se tinerilor sub 30 de ani și întreprinderilor mici și mijlocii.

F-SIDES Cineclub lansează sezonul cu numărul 5 Feelings.zip – O arhivă feministă a sentimentelor

De
F-SIDES, platforma feministă de film și discuții, a anunțat lansarea celui de-al cincilea sezon în luna aprilie 2024. Denumit „Feelings.zip - O arhivă feministă a sentimentelor”, noul sezon își propune să exploreze și să dezbată emoțiile într-un mod colectiv. Sezonul va prezenta 10 filme selectate și două retrospective, toate realizate de femei și persoane non-binare.

Ediția din 2024 a conferinței tech How to Web va avea loc pe 2 și 3 octombrie

De
Conferința How to Web, unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul tehnologiei și startup-urilor din Europa de Est, va avea loc pe 2-3 octombrie la Face Convention Center din București.

Mindcraft Stories a adoptat două filme în cadrul festivalului One World Romania (5-14 aprilie)

De
O nouă ediție Angajatori de TOP va avea loc între 15 martie – 21 aprilie 2024 în Timișoara și București, precum și online prin platforma Hipo.ro. Evenimentul promite acces la peste 10.000 de locuri de muncă.  Ediția din primăvară aceasta se va desfășura astfel:  Angajatori de TOP Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri, pe 15-16 …