Ediția din 2024 a conferinței tech How to Web va avea loc pe 2 și 3 octombrie

De Mindcraft Stories 10.04.2024

Conferința How to Web, unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul tehnologiei și startup-urilor din Europa de Est, va avea loc pe 2-3 octombrie la Face Convention Center din București.

Conferința va cuprinde patru scene dedicate, fiecare axată pe un domeniu specific: startup-uri, investiții, inginerie (o noutate pentru ediția 2024), produse digitale și experiența utilizatorilor, marketing și vânzări, cultura organizațională și business. Acestea vor oferi acces la informații relevante pentru fondatori de startup-uri, investitori, ingineri, manageri de produs, lideri de afaceri sau specialiști în marketing.

Printre speakerii anunțați se numără April Dunford (Ambient Strategy), recunoscută pentru expertiza sa în poziționarea produselor; Staffan Helgesson, un investitor cu o vastă experiență în tranziția de la startup-uri la afaceri de succes; Neetika Bansal (Stripe), care va explora utilizarea inteligenței artificiale pentru inovații revoluționare; Els Aerts, (AgConsult) un pionier în cercetarea UX și David Peterson (Angular Ventures), care va oferi perspective asupra peisajului startup-urilor. Lista completă a speakerilor poate fi consultată pe site-ul conferinței.

Evenimentul va pune un accent deosebit pe partea de networking, cu peste 3.000 de participanți așteptați, inclusiv o prezență internațională semnificativă. Conferința propune un mediu propice pentru stabilirea de conexiuni valoroase cu potențiali investitori, colaboratori și clienți din întreaga lume.

How to Web 2024 nu se limitează doar la conferința principală, ci include și o serie de evenimente-satelit desfășurate în București în săptămâna 30 septembrie – 4 octombrie. Acestea oferă participanților oportunități suplimentare de învățare și colaborare, consolidând astfel comunitatea de business în tehnologie. Biletele Early Bird sunt disponibile pentru o perioadă limitată și pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului.

Festivalul LYNX 2024: Brașovul găzduiește cea de-a doua ediție dedicată filmului și fotografiei de natură

De
În perioada 4-9 iunie 2024, Brașov va fi gazda celei de-a doua ediții a LYNX Festival, eveniment axat pe filmul și fotografia documentară de natură. Festivalul revine după succesul primei ediții care a atras un număr mare de vizitatori și a înregistrat vânzări sold-out la toate proiecțiile.

DevTalks România, 10 ani de inovație tehnologică

De
Conferința How to Web, unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul tehnologiei și startup-urilor din Europa de Est, va avea loc pe 2-3 octombrie la Face Convention Center din București. Conferința va cuprinde patru scene dedicate, fiecare axată pe un domeniu specific: startup-uri, investiții, inginerie (o noutate pentru ediția 2024), produse digitale și experiența …

Despre Ploi, Râuri, Șuvoaie… O explorare transdisciplinară a apei

De
Asociația Developing Art lansează proiectul Despre Ploi, Râuri, Șuvoaie…,  o inițiativă artistică și de cercetare desfășurată în trei locații cheie din România: Delta Dunării, Valea Jiului și parcurile Icoanei și Ioanid din București. Dacă ești artist și/sau cercetător emergent, te poți înscrie în proiect între 18 aprilie și 2 mai. 

Climate Change Summit Awards premiază cele mai bune soluții pentru provocările climatice

De
Climate Change Summit, un important eveniment regional dedicat schimbărilor climatice, premiază inovațiile ecologice din Europa Centrală și de Est. Evenimentul se concentrează pe finanțarea soluțiilor din sectoarele energiei, mobilității, construcțiilor, economiei circulare și agriculturii, adresându-se tinerilor sub 30 de ani și întreprinderilor mici și mijlocii.