How to Web 2023, cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor și inovației din Europa de Est, are loc pe 4-5 octombrie

De Mindcraft Stories 13.09.2023

Ediția din 2023 a How To Web, cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicate startup-urilor și inovației, va avea loc la Face Convention Center din București, în perioada 4-5 octombrie. Evenimentul va avea număr-record de peste 2.500 de participanți așteptați, peste 60 de speakeri, 350 de startup-uri, 150 de investitori și oportunități de networking de înaltă calitate.

Printre speakerii evenimentului se numără personalități de prestigiu din lumea tehnologiei și afacerilor. Ryan Singer, cu o experiență de peste 17 ani la Basecamp, va împărtăși metodologia sa privind construirea de produse de top. Darren Chait, Head of Growth Marketing la Calendly, va dezvălui strategiile de succes din spatele unei platforme globale de programare a întâlnirilor online. Irina Haivas, Partener la Atomico, va oferi o perspectivă unică asupra startup-urilor din Europa de Est, iar Stephanie Musat, Senior Staff Product Manager la Warner Bros. Discovery, va aborda strategiile de menținere a competitivității pe piață.

De asemenea, How to Web 2023 găzduiește o serie de scene și evenimente speciale, inclusiv cea mai mare competiție de startup-uri din regiune, Spotlight, cu un premiu de investiții de 880.000 de euro. Acest eveniment oferă o platformă unică pentru startup-uri early-stage din Europa de Est să își prezinte ideile inovatoare, angrenând anul aceste peste 250 de start-up-uri, din care vor fi anunțați 40 de finaliști.

Pe lângă toate acestea, există și un program de matchmaking pentru investitori și întâlniri individuale în zona Networking Area, creând astfel oportunități excelente pentru conexiuni în industrie.

Evenimentul How to Web 2023 este realizat în parteneriat cu Orange România, BRD – Groupe Société Générale, Underline Ventures și Google for Startups, și cu sprijinul unor importante organizații și companii din domeniul tehnologiei și inovației.

Cu doar câteva zile rămase pentru biletele în regim Early Bird, este momentul ideal pentru cei interesați să își asigure locul la eveniment. Prețurile biletelor vor crește începând cu data de 15 septembrie, iar acestea pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului.

World Press Photo: Fotojurnalism de impact de pe tot globul, într-o expoziție în Piața Universității din București

De
Piața Universității din București va găzdui pentru a treisprezecea oară consecutiv expoziția internațională de fotojurnalism anuală World Press Photo , în perioada 18 mai – 7 iunie, adusă în România de Fundația Eidos și finanțată de Ministerul Culturii.

Un documentar produs de Wim Wenders deschide a doua ediție LYNX Festival

De
A doua ediție LYNX Festival, care va avea loc între 4 și 9 iunie la Brașov, se deschide cu proiecția în premieră a filmului Cântecele pământului al regizoarei norvegiene Margreth Olin.

Evenimentele din seria ROOTS se încheie cu ateliere eco-somatice 

De
Seria de evenimente ROOTS se va încheia în datele de 11 și 12 mai, între orele 12 și 16, cu două ateliere axate pe moduri în care participanții se pot autodescoperi cu ajutorul găsirii motivelor care îi conectează la viață în toată complexitatea ei, ca o forță ce trece dincolo de gândire și analiză. Atelierele vor avea loc la București, în Parcurile Icoanei și Ioanid.

A doua ediție a campaniei Safe2Eat vorbește despre siguranța alimentară pe limba consumatorilor

De
Coordonată de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) și cu sprijinul partenerilor din 18 țări ale Uniunii Europene, inclusiv România, campania Safe2Eat se angajează să ofere consumatorilor informațiile de care au nevoie pentru a face alegeri alimentare înțelepte și sigure. Teme principale sunt aditivii alimentari, alergenii și reciclarea hranei.