How to Web 2023, cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor și inovației din Europa de Est, are loc pe 4-5 octombrie

De Mindcraft Stories 13.09.2023

Ediția din 2023 a How To Web, cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicate startup-urilor și inovației, va avea loc la Face Convention Center din București, în perioada 4-5 octombrie. Evenimentul va avea număr-record de peste 2.500 de participanți așteptați, peste 60 de speakeri, 350 de startup-uri, 150 de investitori și oportunități de networking de înaltă calitate.

Printre speakerii evenimentului se numără personalități de prestigiu din lumea tehnologiei și afacerilor. Ryan Singer, cu o experiență de peste 17 ani la Basecamp, va împărtăși metodologia sa privind construirea de produse de top. Darren Chait, Head of Growth Marketing la Calendly, va dezvălui strategiile de succes din spatele unei platforme globale de programare a întâlnirilor online. Irina Haivas, Partener la Atomico, va oferi o perspectivă unică asupra startup-urilor din Europa de Est, iar Stephanie Musat, Senior Staff Product Manager la Warner Bros. Discovery, va aborda strategiile de menținere a competitivității pe piață.

De asemenea, How to Web 2023 găzduiește o serie de scene și evenimente speciale, inclusiv cea mai mare competiție de startup-uri din regiune, Spotlight, cu un premiu de investiții de 880.000 de euro. Acest eveniment oferă o platformă unică pentru startup-uri early-stage din Europa de Est să își prezinte ideile inovatoare, angrenând anul aceste peste 250 de start-up-uri, din care vor fi anunțați 40 de finaliști.

Pe lângă toate acestea, există și un program de matchmaking pentru investitori și întâlniri individuale în zona Networking Area, creând astfel oportunități excelente pentru conexiuni în industrie.

Evenimentul How to Web 2023 este realizat în parteneriat cu Orange România, BRD – Groupe Société Générale, Underline Ventures și Google for Startups, și cu sprijinul unor importante organizații și companii din domeniul tehnologiei și inovației.

Cu doar câteva zile rămase pentru biletele în regim Early Bird, este momentul ideal pentru cei interesați să își asigure locul la eveniment. Prețurile biletelor vor crește începând cu data de 15 septembrie, iar acestea pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului.

Animest.19 va avea loc între 4-13 octombrie, la București

De
Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest se va desfășura între 4 și 13 octombrie la București. Tema din acest an invită publicul să exploreze diverse aspecte ale vieții urbane, printr-o serie de proiecții de film, evenimente speciale și întâlniri cu invitați din întreaga lume.

Mai este Pământul planeta noastră? Institutul de Cercetări al Universității din București a organizat o dezbatere academică despre schimbările climatice 

De
Institutul de Cercetări al Universității din București (ICUB) a organizat recent ediția a cincea a seriei lor de evenimente, intitulată „Mai este Pământul planeta noastră? Schimbările climatice dincolo de negare și exagerare”, avându-i ca invitați pe geograful Alfred Vespremeanu-Stroe și climatologul Sorin Cheval. Publicul a avut ocazia să asculte perspective variate și complementare despre una dintre cele mai arzătoare probleme ale prezentului.

Noi între noi, o expoziție colectivă care caută soluții sustenabile pentru viitor, va putea fi vizitată între 18 iulie și 4 august, la Rezidența9

De
Expoziția explorează rolul pe care arta, știința și patrimoniul cultural îl pot juca în tranziția spre un viitor mai prietenos cu natura

AI Steve vine la București la AI Expo Europe

De
AI Expo Europe, cea mai mare conferință despre inteligență artificială din Europa Centrală și de Est, va avea loc la București, între 6-7 octombrie la Radisson Blu. Evenimentul va reuni specialiști de top din domeniu, incluzând reprezentanți de la NVIDIA, Google, Microsoft, IntellAI și JPMorgan Chase, printre altele. Printre invitații de marcă se numără și AI Steve, copilotul AI al omului politic Steve Endacott.