How to Web 2023, cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor și inovației din Europa de Est, are loc pe 4-5 octombrie

De Mindcraft Stories 13.09.2023

Ediția din 2023 a How To Web, cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicate startup-urilor și inovației, va avea loc la Face Convention Center din București, în perioada 4-5 octombrie. Evenimentul va avea număr-record de peste 2.500 de participanți așteptați, peste 60 de speakeri, 350 de startup-uri, 150 de investitori și oportunități de networking de înaltă calitate.

Printre speakerii evenimentului se numără personalități de prestigiu din lumea tehnologiei și afacerilor. Ryan Singer, cu o experiență de peste 17 ani la Basecamp, va împărtăși metodologia sa privind construirea de produse de top. Darren Chait, Head of Growth Marketing la Calendly, va dezvălui strategiile de succes din spatele unei platforme globale de programare a întâlnirilor online. Irina Haivas, Partener la Atomico, va oferi o perspectivă unică asupra startup-urilor din Europa de Est, iar Stephanie Musat, Senior Staff Product Manager la Warner Bros. Discovery, va aborda strategiile de menținere a competitivității pe piață.

De asemenea, How to Web 2023 găzduiește o serie de scene și evenimente speciale, inclusiv cea mai mare competiție de startup-uri din regiune, Spotlight, cu un premiu de investiții de 880.000 de euro. Acest eveniment oferă o platformă unică pentru startup-uri early-stage din Europa de Est să își prezinte ideile inovatoare, angrenând anul aceste peste 250 de start-up-uri, din care vor fi anunțați 40 de finaliști.

Pe lângă toate acestea, există și un program de matchmaking pentru investitori și întâlniri individuale în zona Networking Area, creând astfel oportunități excelente pentru conexiuni în industrie.

Evenimentul How to Web 2023 este realizat în parteneriat cu Orange România, BRD – Groupe Société Générale, Underline Ventures și Google for Startups, și cu sprijinul unor importante organizații și companii din domeniul tehnologiei și inovației.

Cu doar câteva zile rămase pentru biletele în regim Early Bird, este momentul ideal pentru cei interesați să își asigure locul la eveniment. Prețurile biletelor vor crește începând cu data de 15 septembrie, iar acestea pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului.

Orange inaugurează un magazin eco-friendly în Piața Victoriei, promovând economia circulară

De
Ediția din 2023 a How To Web, cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicate startup-urilor și inovației, va avea loc la Face Convention Center din București, în perioada 4-5 octombrie. Evenimentul va avea număr-record de peste 2.500 de participanți așteptați, peste 60 de speakeri, 350 de startup-uri, 150 de investitori și oportunități de …

Expoziții new media și apel deschis pentru artiști la Tech Rider’s Dilemma

De
Asociația Culturală Marginal lansează Tech Rider’s Dilemma, un proiect de cercetare și producție artistică care explorează relația dintre artă, știință și tehnologie în contextul lucrărilor de artă new media. 

Patru artiști lansează mesaje de sustenabilitate cu ocazia Climate Change Summit

De
Campania Lumea9 e în mâinile noastre a fost lansată în preambulul celei de-a doua ediții a Climate Change Summit, cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est dedicat schimbărilor climatice.

Samsung România lansează a treia ediție a competiției Solve for Tomorrow

De
Samsung România a anunțat lansarea celei de-a treia ediții a competiției naționale Solve for Tomorrow, destinată tinerilor inovatori cu vârste între 16 și 18 ani. Competiția, care se va desfășura între septembrie 2023 și februarie 2024, își propune să descopere și să promoveze idei creative și soluții tehnologice sustenabile dezvoltate de elevii de liceu.