OnePlus 12 și OnePlus 12R au sosit în România

De Mindcraft Stories 02.02.2024

OnePlus a anunțat lansarea în România a două noi modele, OnePlus 12 și OnePlus 12R, care vor fi disponibile în magazinele partenerilor din această lună. Este pentru prima dată când telefoanele din gama R, adresate gamerilor, entuziaștilor și creatorilor de conținut care nu vor să investească într-un flagship, sunt aduse în România.

 

Pentru seria OnePlus 12, compania a anunțat oferte speciale valabile între 5 și 29 februarie 2024, cu prețuri promoționale pentru modelul OnePlus 12, la doar 5.699,9 lei, cu căștile wireless OnePlus Buds Pro 2 și un voucher cadou, și o ofertă separată pentru OnePlus 12R: 3.699,9 lei și aceleași căști wireless.

OnePlus 12 folosește un procesor Snapdragon 8 Gen 3, un sistem de camere realizat în colaborare cu Hasselblad, memorie de 16 GB, 512 GB spațiu de stocare și are un ecran 2K 120Hz ProHDR. În plus, modelul dispune de încărcare rapidă SuperVOOC de 100W pentru bateria de .5.400 mAh. Telefonul e disponibil în două culori, negru și verde.

Unul dintre atuurile telefonului este ecranul de 4.500 de nits, cel mai luminos de pe piață în acest moment.

În ceea ce privește OnePlus 12R, acest model este orientat spre segmentul de gaming și performanță. Echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 și un sistem de răcire avansat, telefonul promite o experiență de utilizare fluidă pentru jocuri și multitasking. Ecranul AMOLED de 6,78”, bateria de 5.500mAh și camera triplă sunt alte caracteristici importante.

Ofertele pentru seria OnePlus 12 sunt disponibile în magazinele Altex, DIGI și eMAG.

Animest.19 va avea loc între 4-13 octombrie, la București

De
Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest se va desfășura între 4 și 13 octombrie la București. Tema din acest an invită publicul să exploreze diverse aspecte ale vieții urbane, printr-o serie de proiecții de film, evenimente speciale și întâlniri cu invitați din întreaga lume.

Mai este Pământul planeta noastră? Institutul de Cercetări al Universității din București a organizat o dezbatere academică despre schimbările climatice 

De
Institutul de Cercetări al Universității din București (ICUB) a organizat recent ediția a cincea a seriei lor de evenimente, intitulată „Mai este Pământul planeta noastră? Schimbările climatice dincolo de negare și exagerare”, avându-i ca invitați pe geograful Alfred Vespremeanu-Stroe și climatologul Sorin Cheval. Publicul a avut ocazia să asculte perspective variate și complementare despre una dintre cele mai arzătoare probleme ale prezentului.

Noi între noi, o expoziție colectivă care caută soluții sustenabile pentru viitor, va putea fi vizitată între 18 iulie și 4 august, la Rezidența9

De
Expoziția explorează rolul pe care arta, știința și patrimoniul cultural îl pot juca în tranziția spre un viitor mai prietenos cu natura

AI Steve vine la București la AI Expo Europe

De
AI Expo Europe, cea mai mare conferință despre inteligență artificială din Europa Centrală și de Est, va avea loc la București, între 6-7 octombrie la Radisson Blu. Evenimentul va reuni specialiști de top din domeniu, incluzând reprezentanți de la NVIDIA, Google, Microsoft, IntellAI și JPMorgan Chase, printre altele. Printre invitații de marcă se numără și AI Steve, copilotul AI al omului politic Steve Endacott.