Digital Nomad Summit, conferința care te învață cum să lucrezi de oriunde în era digitală

De Mindcraft Stories 26.02.2024

Între 6-7 aprilie, va avea loc Digital Nomad Summit, o conferință online care își propune să adune comunitatea globală a nomazilor digitali. Evenimentul este organizat de NO.MAD Talks, sub îndrumarea Iunietei Sandu, și oferă participanților cunoștințe valoroase despre cum să lucreze eficient într-un mediu digital nomad.

https://mindcraftstories.ro/images/2024/02/Digital-Nomad-Summit.jpg

Summit-ul se va desfășura pe parcursul a două zile, în care 12 speakeri, atât locali cât și internaționali, vor împărtăși experiențele și sfaturile lor despre viața și munca la distanță. Evenimentul vine ca urmare a unei nevoi crescute de flexibilitate în muncă, accentuată de pandemia recentă, care a transformat modul în care lumea percepe munca și mobilitatea profesională.

Prima zi a summitului va fi dedicată inspirației și poveștilor de succes, în timp ce a doua zi se va concentra pe aspecte practice, precum construirea unei cariere online sustenabile. Speakerii vor aborda diverse teme, de la depășirea fricilor și adaptarea la un stil de viață nomad, până la aspecte legale și psihologice ale muncii la distanță.

Printre speakeri și temele abordate: Andreea Rusu, Market Lead & Community Builder – When the Desire to Discover the World is Bigger Than Your Fears; Roxana-Maria Grigore, Entrepreneur Trainer & Coach for leaders in Tech – My journey from survive to authentic success; Iunieta Sandu, Fondator NO.MAD – Reframe your identity; Paul Manea, Copywriter & Ecom Seller – 14 Years of Adapting, Reinventing, and Thriving on the Road; Ligia Moise, Psiholog clinician – De ce ne este frică de nou?; Ioana Stepanov, Digital Business Manager & Founder Free the Digital – Career Change at 35; Andra Pintican, Fondator, Centrul de Carieră – Dream with a plan; Ana Maria Drăgănuță, Attorney-at-Law @LegallyRemote.Online – Nomad Legality: How to Work Remotely as an Entrepreneur; Cătălina Pavel, scriitor – Develop your skills and business for a nomadic life; Brain Nathan, Mindset Coach – How to build a nomad mindset; Noopur Jain, Spiritual Coach – Spiritual tools for handling the unknown.

Până pe 29 februarie, te poți înscrie la conferință la un preț redus de 139 lei. În plus, vei primi și un ebook gratuit despre cum să lucrezi din Asia. Înscrierile și detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului.

World Press Photo: Fotojurnalism de impact de pe tot globul, într-o expoziție în Piața Universității din București

De
Piața Universității din București va găzdui pentru a treisprezecea oară consecutiv expoziția internațională de fotojurnalism anuală World Press Photo , în perioada 18 mai – 7 iunie, adusă în România de Fundația Eidos și finanțată de Ministerul Culturii.

Un documentar produs de Wim Wenders deschide a doua ediție LYNX Festival

De
A doua ediție LYNX Festival, care va avea loc între 4 și 9 iunie la Brașov, se deschide cu proiecția în premieră a filmului Cântecele pământului al regizoarei norvegiene Margreth Olin.

Evenimentele din seria ROOTS se încheie cu ateliere eco-somatice 

De
Seria de evenimente ROOTS se va încheia în datele de 11 și 12 mai, între orele 12 și 16, cu două ateliere axate pe moduri în care participanții se pot autodescoperi cu ajutorul găsirii motivelor care îi conectează la viață în toată complexitatea ei, ca o forță ce trece dincolo de gândire și analiză. Atelierele vor avea loc la București, în Parcurile Icoanei și Ioanid.

A doua ediție a campaniei Safe2Eat vorbește despre siguranța alimentară pe limba consumatorilor

De
Coordonată de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) și cu sprijinul partenerilor din 18 țări ale Uniunii Europene, inclusiv România, campania Safe2Eat se angajează să ofere consumatorilor informațiile de care au nevoie pentru a face alegeri alimentare înțelepte și sigure. Teme principale sunt aditivii alimentari, alergenii și reciclarea hranei.