Călătorește light, surprinde momente memorabile și Share Your Vibe cu Camera HONOR 90 de 200MP9 min read

De Mindcraft Stories 19.12.2023

Iubitorii de aventură sunt mereu în căutarea unor modalități de a-și simplifica vacanțele, de a-și eficientiza spațiul din bagaj și de a-și îmbunătăți experiențele.

Într-o eră în care minimalismul se întâlnește cu inovația, expresia “travel light, shoot big” a devenit standardul de referință pentru acești iubitori de aventuri. Conceptul îmbină dorința lor de mobilitate cu nevoia de a surprinde momente memorabile, la cea mai înaltă calitate. Iată soluția care îmbină utilul cu rafinamentul – smartphone-ul HONOR 90.

HONOR 90 nu este doar un alt dispozitiv pe piața de smartphone-uri. Este un pionier și, mai presus de toate, este un partener ideal de călătorie. Echipat cu o cameră incredibilă de 200 MP, modul portret, AI video enhancement și video noise reduction, dispozitivul redefinește modul de percepție ale fotografiile capturate în timpul călătoriilor. Device-ul realizează poze la o calitate profesională, eliminând necesitatea de a transporta un echipament foto greu și voluminos. Prin urmare, haideți să pornim într-o călătorie pentru a descoperi cum HONOR 90, cu ajutorul camerei foto de ultimă generație, devine un element esențial pentru bagajul de mână al fiecărui călător modern.

 1. Ușor și practic: Acestea sunt, fără îndoială, cele mai importante avantaje. HONOR 90 încape cu ușurință într-un buzunar sau într-o geantă mică, făcându-l mult mai practic decât un aparat foto greu și incomod. Este util și în cazul momentelor spontane, unde este mult mai rapid să scoți un smartphone pentru a surprinde un moment neașteptat, în loc să configurezi o cameră foto tradițională.
 2. Imagini de înaltă calitate: Odată cu progresele înregistrate în tehnologia de smartphone-uri, diferența de calitate a imaginii dintre camerele tradiționale și smartphone-uri s-a redus semnificativ. HONOR 90 realizează imagini extrem de detaliate, vii și de înaltă calitate, rivalizând cu cele obținute cu o cameră profesională.
 3. Multifuncționalitate: Un smartphone nu se rezumă doar la camera foto; este și un dispozitiv de comunicare, o hartă, o sursă de divertisment și multe altele. Această multifuncționalitate reduce necesitatea de gadget-uri pe care un călător este nevoit să le aibă în călătorie.
 4. Editare în deplasare: HONOR 90 vă oferă posibilitatea de a edita fotografiile pe loc, folosind diverse aplicații și funcții de editare încorporate. Puteți ajusta luminozitatea, contrastul, saturația, aplica filtre sau tăia imaginea imediat după ce ați realizat-o. 
 5. Versatilitate: HONOR 90 vine cu o varietate de moduri și funcții de fotografiere – de la obiective wide-angle și macro, până la „Night mode” și „Portret Mode”. Aceste opțiuni vă permit să vă adaptați la diverse scenarii pe care le puteți întâlni imortaliza în timpul călătoriilor.

De asemenea, să explorăm în detaliu ce oferă camera de 200MP: 

 1. Fotografii de înaltă rezoluție: HONOR 90 surprinde detalii uimitoare. Fiecare poză are 200 de milioane de pixeli, ceea ce vă permite să măriți orice parte a imaginii fără a compromite claritatea sau detaliile.
 2. Dimensiunea senzorului și performanța în condiții de iluminare redusă: Camera este echipată cu un senzor generos de 1/1,4 inchi, o creștere de 24% față de generațiile anterioare. Acest senzor mai mare îmbunătățește capacitatea de detectare a luminii cu 14%, asigurând o performanță superioară în condiții de iluminare scăzută. 
 3. Funcțiile de zoom și modul portret: HONOR 90 vine cu o îmbunătățire semnificativă la modul portret, care nu numai că vă permite să realizați portrete uimitoare la un zoom de 1x, dar suportă și un zoom de 2x. Efectele bokeh au fost, de asemenea, optimizate, asigurând o tranziție mai naturală între subiect și fundal, conferind portretelor un aspect profesional. 
 4. Versatilitate cu camera ultra-wide și macro: Camera Ultra Wide și Macro de 12 MP suportă un câmp vizual de 112°, ideal pentru a surprinde peisaje extinse sau atracții arhitecturale impresionante. Cu o distanța minimă de focalizare de 2,5 cm, puteți realiza fotografii de prim-plan uimitoare, dezvăluind detalii care altfel ar fi trecut neobservate.
 5. Detectarea și îmbunătățirea imaginilor cu AI: HONOR 90 integrează tehnologia AI pentru a identifica automat scena fotografiată și pentru a ajusta setările camerei în consecință. Funcția de recunoaștere a scenelor acoperă diverse scenarii, inclusiv apusuri de soare, peisaje și mâncare, asigurând rezultate optime pentru fiecare fotografie.
 6. Funcțiile video și de stabilizare: HONOR 90 se remarcă prin funcțiile de video enhancement și noise reduction, datorită inteligenței artificiale. Tehnologia AI Sharpening îmbunătățește claritatea fiecărui cadru, creând scene mai clare cu un interval dinamic mai extins. În plus, smartphone-ul utilizează AI pentru funcția Omnidirectional Noise Reduction, care elimă zgomotele de fond pentru o captură audio clară. Oferă, de asemenea, o stabilizare superioară a imaginii, asigurând videoclipuri fluide și cu un aspect profesional,  chiar și în mișcare.
 7. Baterie de lungă durată: Datorită bateriei mare de 5000 mAh, dispozitivul rămâne încărcat pe tot parcursul zilei, astfel încât să nu pierdeți niciodată ocazia de a imortaliza momentele spontane.  

În concluzie, HONOR 90 îmbină funcționalitatea unei camere foto profesionale cu comoditatea unui smartphone, transformându-l în cel mai bun partener de călătorie. 

Călătorii plăcute și Share Your Vibe!


Articol susținut de Honor

Promo

10 noutăți despre vaccinarea anti-HPV în România. Este gratuită pentru fete și băieți și compensată la 50% pentru femei adulte

De
Vaccinarea anti-HPV este importantă deoarece previne infecțiile care pot provoca cancer. O decizie pe care o iei acum îți poate proteja copilul mai târziu în viață de cancerele cauzate de infecția cu HPV.
Promo

O viață fără ochelari, cu ajutorul laserelor și al tehnologiei

De
În deceniile care urmează, din ce în ce mai mulți oameni se vor confrunta cu probleme de vedere. Într-o populație mondială din ce în ce mai îmbătrânită, mai ales în statele dezvoltate, numărul persoanelor care trăiesc cu defecte de vedere este estimat să crească până la jumătatea acestui secol, în ciuda progreselor semnificative înregistrate în ultimele decenii în tratamentul acestora.
Promo

„O faptă bună pentru natură”: telefoanele vechi aduse în magazinele Orange până pe 15 martie contribuie la plantarea unui hectar de pădure

De
Orange România îți oferă un voucher de reducere pentru telefoanele vechi aduse în programul “Re”, iar fiecare telefon colectat contribuie la plantarea unui hectar de pădure.
Promo

Orange România folosește panouri solare pentru centre de date pentru a-și crește procentul de energie verde utilizată

De
Unul dintre marii operatori de telecomunicații din România a început derularea unui program de creștere a eficienței energetice prin care speră să atingă neutralitatea climatică până în 2040