Ediția din 2024 a conferinței tech How to Web va avea loc pe 2 și 3 octombrie

De Mindcraft Stories 10.04.2024

Conferința How to Web, unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul tehnologiei și startup-urilor din Europa de Est, va avea loc pe 2-3 octombrie la Face Convention Center din București.

Conferința va cuprinde patru scene dedicate, fiecare axată pe un domeniu specific: startup-uri, investiții, inginerie (o noutate pentru ediția 2024), produse digitale și experiența utilizatorilor, marketing și vânzări, cultura organizațională și business. Acestea vor oferi acces la informații relevante pentru fondatori de startup-uri, investitori, ingineri, manageri de produs, lideri de afaceri sau specialiști în marketing.

Printre speakerii anunțați se numără April Dunford (Ambient Strategy), recunoscută pentru expertiza sa în poziționarea produselor; Staffan Helgesson, un investitor cu o vastă experiență în tranziția de la startup-uri la afaceri de succes; Neetika Bansal (Stripe), care va explora utilizarea inteligenței artificiale pentru inovații revoluționare; Els Aerts, (AgConsult) un pionier în cercetarea UX și David Peterson (Angular Ventures), care va oferi perspective asupra peisajului startup-urilor. Lista completă a speakerilor poate fi consultată pe site-ul conferinței.

Evenimentul va pune un accent deosebit pe partea de networking, cu peste 3.000 de participanți așteptați, inclusiv o prezență internațională semnificativă. Conferința propune un mediu propice pentru stabilirea de conexiuni valoroase cu potențiali investitori, colaboratori și clienți din întreaga lume.

How to Web 2024 nu se limitează doar la conferința principală, ci include și o serie de evenimente-satelit desfășurate în București în săptămâna 30 septembrie – 4 octombrie. Acestea oferă participanților oportunități suplimentare de învățare și colaborare, consolidând astfel comunitatea de business în tehnologie. Biletele Early Bird sunt disponibile pentru o perioadă limitată și pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului.

World Press Photo: Fotojurnalism de impact de pe tot globul, într-o expoziție în Piața Universității din București

De
Piața Universității din București va găzdui pentru a treisprezecea oară consecutiv expoziția internațională de fotojurnalism anuală World Press Photo , în perioada 18 mai – 7 iunie, adusă în România de Fundația Eidos și finanțată de Ministerul Culturii.

Un documentar produs de Wim Wenders deschide a doua ediție LYNX Festival

De
A doua ediție LYNX Festival, care va avea loc între 4 și 9 iunie la Brașov, se deschide cu proiecția în premieră a filmului Cântecele pământului al regizoarei norvegiene Margreth Olin.

Evenimentele din seria ROOTS se încheie cu ateliere eco-somatice 

De
Seria de evenimente ROOTS se va încheia în datele de 11 și 12 mai, între orele 12 și 16, cu două ateliere axate pe moduri în care participanții se pot autodescoperi cu ajutorul găsirii motivelor care îi conectează la viață în toată complexitatea ei, ca o forță ce trece dincolo de gândire și analiză. Atelierele vor avea loc la București, în Parcurile Icoanei și Ioanid.

A doua ediție a campaniei Safe2Eat vorbește despre siguranța alimentară pe limba consumatorilor

De
Conferința How to Web, unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul tehnologiei și startup-urilor din Europa de Est, va avea loc pe 2-3 octombrie la Face Convention Center din București. Conferința va cuprinde patru scene dedicate, fiecare axată pe un domeniu specific: startup-uri, investiții, inginerie (o noutate pentru ediția 2024), produse digitale și experiența …