How to Web 2024 aduce oportunități pentru startup-uri early stage prin competiția Spotlight

De Mindcraft Stories 05.06.2024

Conferința de startup-uri și tehnologie How to Web anunță, pentru ediția din 2024, revenirea competiției Spotlight, care oferă startup-urilor din Europa de Est aflate în stadiu incipient oportunitatea de a-și dezvolta afacerile. Spotlight se va desfășura în cadrul ediției How to Web de anul acesta, pe 2 și 3 octombrie 2024, în București.

How to Web 2024

Competiția Spotlight este destinată fondatorilor de startup-uri de tip early-stage din Europa de Est, al cărui câștigător primește un premiu semnificativ de investiție – anul trecut, acesta a fost în valoare de 880.000 de euro. Participanții la Spotlight au și beneficii precum accesul direct la investitori și oportunități extinse de networking.

Programul oferă participanților posibilitatea de a se conecta cu investitori de capital de risc din întreaga lume care participă la conferința How to Web. Fondatorii vor putea interacționa cu experți și lideri din industrie, precum Staffan Helgesson de la Creandum, Ondrej Bartos de la Credo Ventures, și David Peterson de la Angular Ventures. Acești investitori, printre alții, gestionează fonduri colective de miliarde de euro și sunt interesați să descopere cele mai ambițioase startup-uri din regiune.

Spotlight nu este doar o competiție, ci și un program de mentorat care ajută fondatorii să își perfecționeze prezentările și strategiile pentru a atrage investiții. Fondatorii pot beneficia de sfaturi de la mentori experimentați, care îi vor ghida în procesul de strângere de fonduri și dezvoltare a produselor.

Fondatorii de startup-uri early-stage din Europa de Est se pot înscrie la competiție prin achizționarea bilet de tip Startup pentru conferința How to Web. Biletele Very Early Bird pentru How to Web 2024 sunt disponibile până pe 13 iunie, iar detalii și informații suplimentare despre competiție sunt disponibile pe site-ul oficial al conferinței.

Climate Change Summit anunță primii speakeri și deschide înscrierile pentru cea de-a treia ediție

De
Climate Change Summit, un eveniment amplu, organizat de Social Innovation Solutions, împreună cu BRD Groupe Société Générale, în calitate de partener fondator, și axat exclusiv pe soluții pentru provocările climatice, revine cu a treia ediție. Extins în acest an pentru a include mai multe zile și locații, Climate Change Summit va avea loc în perioada 15-17 octombrie, la Opera Națională din București și în alte locații din Capitală și din țară. 

Studiu CODE Kids: Competențele digitale ajută și la dezvoltarea celor sociale

De
Fundația Progress a publicat rezultatele cercetărilor privind dezvoltarea competențelor IT și soft skills ale copiilor participanți la proiectul CODE Kids. Studiul, desfășurat pe parcursul unui an și patru luni, a arătat progrese semnificative în competențele digitale și sociale ale copiilor din mediul rural.

F-SIDES Chapters aduce educația prin artă mai aproape de tinerii din 10 orașe ale României

De
F-SIDES Cineclub aduce în fața publicului exclusiv filme realizate de femei și persoane non-binare, susține educația despre egalitate de gen și film pentru adolescenți din zone ale țării care au nevoie de mai multă viață culturală și inițiază dialoguri pe teme feministe prin cinema.

Școala de vară Telefonul fără fir: Linia verde caută tineri interesați de tranziția verde și media digitală

De
Aceasta va avea loc între 29 iulie și 4 august la Câmpu Cetății, Târgu Mureș. Deadline pentru înscriere: 30 iunie.