Ultimele zile de înscriere la Her Webinars Summer 2024

De Mindcraft Stories 06.06.2024

Her Time Romania organizează Her Webinars Summer 2024, un eveniment online dedicat tinerelor. Webinariile vor avea loc pe platforma Zoom, între 17 și 21 iunie. Scopul principal este educarea și sprijinirea participantelor în contextul schimbărilor rapide din diverse domenii. Înscrierile sunt deschise până pe 10 iunie.

https://mindcraftstories.ro/images/2024/06/Mindcraftstories_her-time-romania-webinar-femei-AI-ecologie-diplomatie_Luis-Alvarez-Getty-Images.jpg

Foto: Luis Alvarez/Getty Images

Proiectul Her Webinars, ajuns la a noua ediție, este o inițiativă de succes care a reunit, până acum, peste 35 de mentori și 1000 de participante. Evenimentul oferă sesiuni de networking și training și se concentrează pe dezvoltarea de abilități esențiale pentru carieră și viață. Her Webinars creează un mediu sigur pentru tinerele din România.

Her Webinars Summer 2024 va aborda teme variate, inclusiv inteligență artificială, ecologie și diplomație. Aceste subiecte sunt alese pentru a informa publicul tânăr despre noile industrii, tehnologii și probleme sociale relevante pentru viitor. Fiecare webinar va fi susținut de experți în domeniu și va oferi perspective inovatoare și soluții creative.

https://mindcraftstories.ro/images/2024/06/Mindcraftstories_her-time-romania-webinar-femei-AI-ecologie-diplomatie_her-time-romania.jpg

Printre obiectivele Her Webinars se numără informarea tinerelor într-un mod accesibil despre subiecte de interes global. De asemenea, evenimentul își propune să promoveze discuții relevante în spațiul digital românesc, să inspire participanții prin prezentările speakerilor și să creeze spații interactive pentru colaborare și dezbatere. Temele sunt abordate și dintr-o perspectivă feministă și aduc în discuție aspecte legate de egalitate și incluziune.

Participarea la Her Webinars Summer 2024 este gratuită și deschisă tinerelor cu vârste între 16 și 26 de ani. Persoanele interesate se pot înscrie până pe 10 iunie, completând formularul disponibil online. 

Her Time Romania este primul ONG de tinere care oferă oportunități de dezvoltare spre  leadership prin networking. Misiunea noastră ca asociație feministă axată pe activism este de a  crea o comunitate pentru femeile și fetele din România, oferindu-le oportunități spre  leadership prin networking și pregătind generația tânăra de femei să aibă o prezență puternică  în piața muncii. HTR deține în prezent un portofoliu format din peste 10 evenimente organizate pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor din țară, o comunitate formată din peste 15.000 de urmăritori, prieteni și susținători. 

 

Climate Change Summit anunță primii speakeri și deschide înscrierile pentru cea de-a treia ediție

De
Climate Change Summit, un eveniment amplu, organizat de Social Innovation Solutions, împreună cu BRD Groupe Société Générale, în calitate de partener fondator, și axat exclusiv pe soluții pentru provocările climatice, revine cu a treia ediție. Extins în acest an pentru a include mai multe zile și locații, Climate Change Summit va avea loc în perioada 15-17 octombrie, la Opera Națională din București și în alte locații din Capitală și din țară. 

Studiu CODE Kids: Competențele digitale ajută și la dezvoltarea celor sociale

De
Fundația Progress a publicat rezultatele cercetărilor privind dezvoltarea competențelor IT și soft skills ale copiilor participanți la proiectul CODE Kids. Studiul, desfășurat pe parcursul unui an și patru luni, a arătat progrese semnificative în competențele digitale și sociale ale copiilor din mediul rural.

F-SIDES Chapters aduce educația prin artă mai aproape de tinerii din 10 orașe ale României

De
F-SIDES Cineclub aduce în fața publicului exclusiv filme realizate de femei și persoane non-binare, susține educația despre egalitate de gen și film pentru adolescenți din zone ale țării care au nevoie de mai multă viață culturală și inițiază dialoguri pe teme feministe prin cinema.

Școala de vară Telefonul fără fir: Linia verde caută tineri interesați de tranziția verde și media digitală

De
Aceasta va avea loc între 29 iulie și 4 august la Câmpu Cetății, Târgu Mureș. Deadline pentru înscriere: 30 iunie.